lördag 11 februari 2012

Helgens stora sysselsättning..

Varför har du skrivit Mia på väggen? frågade sonen. Öh, har jag det? Jag ser bara modern konst, ganska stiliga kontraster faktiskt. Fast det är klart. Det är väl latmoster som gjort detta. När jag målade över den gamla gröna färgen som var när vi flyttade in drog jag faktiskt fram garderoberna och upptäckte att förra ägaren aldrig brytt sig om att måla bakom skåpen. Tydligtvis kom jag underfund med det samma när jag målade blått. Efter lite kladd till vänster ser det mest ut som jag drog lite över väven för att tömma penseln på överskottsfärg..

Men nu, eftersom jag målat resten av rummet, så var det ingen återvändo. När den nya garderoben kommer så ser man väggen, alltså ska den målas. Golvlisten får därimot vänta tills skjutdörrarna är på plats. Nu vet jag varför jag inte orkat göra något med det här på hela veckan. Otroligt så mycket man kan stuva in i 3,6 m garderob. Det ser man när man slår sönder dom, garderoberna alltså, och ska försöka plassera hela innehållet runt omkring i huset. Så, den här helgen sk-ter jag i städningen, ingen vits, jag får steppa ihop med penseln i stället för damsugaren..

8 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Häftigt! Hade du nu varit Munch eller nån sån så hade alla fallit i trans!
Agneta kram

Lisa sa...

Att ha lik i graderoben har man hört talas om eller att komma ut ur garderoben, men att hitta konst BAKOM... Häftigt!
Klart du ska sk*ta i städningen. Det blir så mycket roligare att städa sen, när allt är färdigt och fint = )
Njut nu liite av lördagen och vila också.
Just det, tack för erbjudandet om fröer. Jag blir jätteglad om du vill dela med dig!

Kram, Lisa

Åsa! sa...

Det kan vara ganska roligt att spara lite utav originalfärger och tapeter bakom någon garderob eller så, för fastän man tror att man kommer ihåg så glömmer man vilka otroliga val man gjort i livet :)

Ann-Sofie sa...

Ganska snyggt, du!
Bra att du fotat det nu, så har du minnet av det framöver. Men det blir skönt att få nytt förstår jag.

Guri sa...

Det bor nok en kunstner i deg, Mia! Masse jobb du har med soverommet, men det blir sikkert veldig fint når det blir ferdig!!

Hilde sa...

Som du står på og jobber, virkelig flott innsats :) Og det blir nok bra når skapene er på plass.

Lilli sa...

Hej Mia! Varmt tack för din rara kommentar, när jag skrev om min kära lilla moster. Det värmer och betyder jättemycket med lite vänlighet när man är sorgsen och ledsen. Har inte orkat eller haft lust att läsa och kommentera bloggar på några veckor. Inte heller har jag gjort inlägg hos mig. Har inte ens stickat! Men jag börjar komma igång något.
Det är konstnärliga penseldrag du gjort :) Kram

Bestemor Drillo sa...

Virkelig abstrakt!!!! Sett en ramme rundt og alle vil tro at det er et kostbart maleri!.........!!!
Det blir nok godt når alt er ferdig!
Ha en fin kveld!
Klem fra bestemor!