måndag 30 augusti 2010

Pay it forward

Vilken kul liten utmaning, lek, byte av gåvor, omtanke, kedjebrev.. ja, vad ska man kalla det för?

tusen,tusen tack!

Reglerna för deltagelse är egentligen otroligt lätta, i löpet av ett år ska man laga en gåva och skicka till de första tre som säger sig intresserade här under. Dom som anmäler sig på detta förpliktar sig att göra det samma, sända gåvor till de tre första som skriver sig hos dem, det är det hela. Sen kan det hela fint glömmas ett helt år, helt till det överraskande dumpar ner ett trevligt paket i postlådan, ett paket som innehåller något som detta;

vilken underbar sjal ! 

Jag skrev mig på listan till Frida - ‘Living next to me’. Plötslig kommer det en underbar sjal med posten, inte bara sjal, hon har också stickat sköna, varma pulsvärmare till mig. Jag blir helt imponerad, själv har jag aldrig stickat med pärlor, se, hon har till och med lagat ett mönster  på dom, små hjärtan, av pärlor. Tack kära du, dom värmer dubbelt upp dom här, både garnet och omtanken :). Detta ska gott göras att matcha!

nu slipper jag frysa- mitt första par pulsvärmare..  

Nu är det jag som ska laga tre små gåvor till någon av er där ute, har DU lust att vara med i leken? Anmäl dig i kommentarfältet här under, och i löpet av året kommer något i posten från mig.

och ingen ska påstå att detta är lätt :)

4 kommentarer:

Helena sa...

Naturligtvis vill jag vara med. Men att göra så fina saker, hjälp. Men det blir nog bra.

BiZen sa...

Jag vill väldigt gärna vara med!
Det är så roligt att få ge och att få ta emot presenter. Spännande också med paket. Kram //BiZen

Maria sa...

Echinacea, röd solhatt, finns i tex Esberitox och Echinagard som man köpa på apotek och hälsokost. Känner man sig ite förkyld så kan man ta 20-30 droppar i ett halvt glas vatten fyra-fem gånger /dag så kan man faktiskt mota den begynnande förkylningen. Har testat och det funkar. Har man redan blivit förkyld kan det iaf hejda eländet en smula.

Living next to me sa...

så bra de kom frem til slutt. Nå melder jeg meg ikke på igjen " ganger holder en stund. Så bra bilder du laget av de;O) og hyggelig at du liket det..F