lördag 13 november 2010

Fredagsnöjet..

Fredagsnöjet kunde ju faktiskt ha varit spinning,… igen. Efter långt väntande kom mitt paket från Tyskland idag. Jag fick ett tips av Jette om den här näthandeln, Wollknoll, så då blev jag ju bara tvungen att gå raka vägen in på sidan när jag kom hem och beställa lite ull. Lite är kanske inte det rätta ordet, 2 kg faktiskt och det för mindre än 200 kr!

Så nu är frågan, skulle den ljusbruna ullen Brasil kunna passa till kragen eller kanske den ljusgråa Schottische är bättre? Med 1 kg ull borde det i varje fall bli nog garn till både en tröja eller poncho om jag vill det. Men inte blev det någon spinning på mig idag, och säkert inte på hela helgen. Nu ser mitt vardagsrum ut som i somras igen..

Full kaos råder! Jag tror egentligen inte jag orkar det, men som min ena son sa, trött det blir alla om man sätter sig, så jag får bara kavla upp ärmarna och börja. Så får  jag hoppas att jag är halvvägs innan helgen är över..

Jepp!! Nu är det kontoret som ska fixas. Det ena leder till det andra. Nu som köket har blivit ljust ser ju kontoret helt corny ut med sina svenska färger, men jag har nog haft lite dårligt ljus ikväll för nu ser jag hur gulfärgen lyser mot mig på bildet.. Men, men, det ska ju några lager till över..

5 kommentarer:

Mimmi Hek sa...

Det är alltid mest jobbigt i starten. Du ska se att det går fort och innan helgen är över så har du ett tjusigt kontor. Men jag förstår om garnet drar.

Mia stickar sa...

Oj så mycke att spinna!

Nanne sa...

Det ene prosjektet tar det andre ser jeg, og arbeidsledige er det jo ikke meningen vi skal være. Lykke til, det kommer til å bli veldig bra, og så glad du blir når det er gjort..........

Åsa! sa...

Trött blir alla... Vilket bra talesätt, det ska jag lägga på minnet! Må gott Mia!

Malgorzata Ingstad sa...

Livet er jo et prosjekt som ikke skal avsluttes! Jeg kunne forsynne meg ta noen bilder fra vårt data/gjesterom - men lar det være, dine bilder ligner nemlig noe veldig for det vi har startet hjemme hos oss. Lykke til!!