söndag 14 november 2010

Denna helgen gick fort..

En helg går verkligen fort när man står och målar. Inte blev jag färdig heller, har ett lager vitt kvar på listerna som jag ska måla imorgon,  så resten av dagen idag kan jag ägna mig till spinning. Fick tvinnat den sista flätan av brunt och provade på den nya ullen, den ljusbruna ‘Brasil’. Tycker dom fibrerna var svåra att spinna av, dom är liksom halare än det shetlandsullen är. Men efter dom här 9 gram som jag prövspann har jag fortsatt lite till och nu känns det som det går bättre.

Tycker nog faktiskt att dom passar ganska bra ihop dom här två..

9 kommentarer:

Mimmi Hek sa...

Vad ska det bli för vackert av dom?

Mia stickar sa...

Här blev det inte mycke sticktid idag. Vi har delad dag på helgen. JAg har oftast söndagen delad när jag jobbar, det är ett måste för att vi ska kunna ha var tredje helg iwtället för varannan.

Mona sa...

Du är så flitig! Härliga garn, och visst passar de jättebra ihop.
Kram, Mona

Nanne sa...

Du har virkelig fått "draget" på spinningen. Jeg er imponert. Nå er det spennende hva du vil bruke dette vakre garnet til........

Anonym sa...

juuhuuuu :)) du kan tro jentene ble vill da de så sjalet :))) hun ene hadde sett det før men visste ikke hvor hun kunne finne oppskrift.. regner med hun har et på pinnene allerede :))

god mandag til deg :) klem fra mæ

Uttan sa...

Här målas det också....och lika rörigt är det här i storarummet som hos Dej.
Det är nackdelen med att rusta det blir banne mej rörigt överallt och dammigt :( men men den som väntar på nått gott. Men helst skulle det varit klart i går.

Kramar!

... sa...

Takk for kommentar, Mia :) Dermed så jeg at jeg faktisk hadde skrevet feil, det skulle stå gran!! Furu vet jeg ikke om kan brukes til plantefarging, men det kan jo gå an å prøve.

Så fint garn du har laget igjen :) Spinningen din er inspirerende, og det ser så artig ut.

Lykke til med oppussing :) Vi pusset opp tv-stua for et par uker siden, og er enda ikke ferdigryddet. Kaos råder fortsatt.

ullfori sa...

Hei og takk for koselig bloggbesøk !
Morsomt å se på garnet som du har spunnet - mye fint :)

Åsa! sa...

Passar mycket bra ihop!
Önskar dig en go onsdag Mia!