onsdag 15 december 2010

Färger som inte passar ihop..

Jag fick sån lust att göra något med färger ikväll igen. Kanske på grund av sockorna som är färdiga, provocerande ovanlig kombination av färger. Dom här sockorna hoppas jag gör mottagaren glad, färgerna är tänkta att liva upp lite. Fötterna som dom ska hålla varma tillhör en kvinna med ett otroligt varmt hjärta, som jag saknar massor sedan jag bytte jobb.

Först inne i ‘bad taste’ hörnet så fick ullen samma behandling. ‘Heja Sverige’ färger och rosa med svarta fläckar. Ett halvt inspirerat försök känns det som. Det vänstra är grå ull med moderata färgskiftningar. Man borde säkert ha gjort något vettigare ikväll, snart jul och det hela, men det var detta jag hade lust till, jul blir det väl ändå..

3 kommentarer:

Åsa! sa...

Så snällt utav dig att sticka raggisar till din vän! Mamma stickar alla våra raggisar, vad blir det när hon inte kan längre? Jag är så glad att hon orkar och kan!

fale artut sa...

Stort hjärta finns nog även hos Dig! Visst är det roligt när man kan göra något eget till vänner som uppskattar det! EXTRA allt, och mera sånt åt Folket! Kram!

Mia stickar sa...

Väntar med spänning på vad du ska göra av Heja Sverige-ullen!