lördag 3 mars 2012

Varför??

135m / 36 gram ( 375m/hg)

Jag var helt säker på att jag spunnit garnet mycket tunnare den här gången. Helt säker.. Men så blev det tjockare lika väl..

Men det är faktiskt inte sååå tjockt. Målet är 500 m/hg, så kallet Lace garn, men det får jag visst inte till den här gången heller..

Sett så här nära ser jag att jag spinner väldigt ojämnt, tror jag spinner tunnast på dagen faktiskt när det är ljust och inte låter mig avledas av TV,n..

Här ligger den sista gröna ullen färdigkammad och väntar på att jag ska få tid. Att det sen är en stor låda med restull, ‘avfall’ blir nästa historia.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Du spinner så utrolig masse nydelig garn, men så er du aldri helt fornøyd fordi det ikke blir lace? Varför? ;)Garnet er jo aldeles deilig grønt og vårlig så jeg syns du skal være kjempefornøyd :)

Unknown sa...

Du vet at typen ull og crimp i ullen kan påvirke resultatet? Det er lettere å få tynt garn med ull som har mye crimp, f eks god BFL.

Birgitta sa...

Duktiga du som kan spinna så fint. Kram Birgitta

Mimmi sa...

Har du inget att använda restullen till köper jag den gärna. Jag har länge försökt få tag i ullfluff till mina jul/vårkulor men dom får aldrig hem det i affären. Kan man använda resterna till att stoppa kulorna med och sen tova dom?
Kram