onsdag 20 november 2013

Blev ju tvungen…

Blev ju tvungen att börja sticka på ännu en kofta, kunde ju bara inte låta bli. Det ullbouclégarnet som jag spann i helgen bara hängde där på tork och bad att få bli en krage.

Lite väl lurvigt och bökigt att sticka med var det nog och resultatet ser inte helt pälsaktigt ut men jag tycker det blev tufft. Eftersom bindtråden var den svarta helårsullen så har jag lagt upp kanten med garn av den ullen också. Innanför, alltså närmast halsen, har jag fortsatt sticka resår med det samma garnet. Nu ska det alltså få bli en kofta, en upp och ner kofta, till.

På något sätt ska jag få satt ihop alla garnen som jag har färgat med den vita helårsullen till en kofta. Men den blir ju mest svart och vit.. Jag måste bara bli färdig med den vita ullen också, mer kamning och spinning alltså…och  jag som trodde jag skulle sticka mera..

5 kommentarer:

Meta sa...

Hej !
Så var det dags för tröja nummer 53 eller något. Det blev en härlig krage. det blir något att ha runt halsen när termometern sjunker och det blir vinter.
Kram mamma

Unknown sa...

Ja, det er rart hvordan enkelte saker og ting bare roper på en....
Så fint at du hørte på det, viss ikke så hadde du ikke hatt denne tøffe og varme kragen☺

Ann-Sofie sa...

När man väl fått ull i huset tycks det vara en Never Ending Story att får allt tvättat, torkat, sorterat och packat för att inte nämna omvandlat till garn. Just nu, mitt i min värsta och största ulltvätt någonsin tycker jag mig ana en viss besatthet och galenskap hos mig själv. Hur blev det så här?

Sen är ditt bouclégarn väldigt fint. Det har du verkligen gjort bra, det med.

Ann-Sofie sa...

Såg just att det är tröja nr. '53'. Wow - är du inte alls intresserad av andra plagg? Poncho, moebius, sockar, vantar, jackor, tröjor???? Du är helt inne på koftor. :-)

Bodil sa...

Så spennande prosjekt og fin krage :)