söndag 4 oktober 2009

Två stickade mössor

DSC00002DSC00008 

Bibbliostick har visat så härliga sotarmössor som hon stickat till sina barnbarn i löpet av sommaren. Några här hemma såg dom så jag blev bara tvungen att laga någon jag också. Dom skulle väl egentligen ha varit randiga men mina tonåringar ville hellre ha dom enfärgade. Jag törs lova att det blir flera, passformen är perfekt ( har ju fått riktigt expertutlåtande, kräsna dom här grabbarna..) och dom är jättesköna ! Jag har stickat dom i Sisu  från Sandnes garn med stickor 3 mm.

Jag ska i varjefall sticka minst en till, till mig själv !! strikket lue til tenåringer i Sandnes garn )Tack för hjälpen :)

19 kommentarer:

promenader på landet sa...

Så bra att kunna sticka en egen mössa! de är jättefina! Ha det gott! Kram Maria

Mia stickar sa...

Dom ser jättefina ut!

Bestemor Drillo sa...

Tenk at disse luene er like populære som de var for 50 år siden.
Virkelig gode luer:) Haen fin dag Mia;)

Hobbygåsa sa...

Så fine de er, og de trenge jo absolutt ikke striper. En slik har jeg lyst på også :-) Kanskje jeg hermer litt :-) Og når guttene godkjenner så må de jo være flotte ja, slike poder kan være riktig så kresne :-)

Anonym sa...

Luene ble veldig fine! God klem fra V :o)

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Fina!
Riktiga bra och ha mössor.
med hej fr. Koftan

Bibblostick sa...

Så bra att det blev godkända och lika snygga enfärgade. Beskrivningen ska nu finnas i ett häfte med från Svarta Fåret fick jag höra på Syfestivalen i Borås

Åsa! sa...

Snygga mössor! Den där modellen hade gått hem här hos oss också, det är jag säker på!

Elisabeth - anyhow.se sa...

Men du - jag förstår dina tonåringar, de är ju jättefräcka! :)

Kath sa...

Tøffe luer.Tror det er noen i dette huset som kan tenke seg sånne også:D Ønsker deg ei fin uke!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Jeg er så glad det er moderne blandt ungdommen å bruke lue, så da strikker jeg mere enn gjerne.

Emma Carlsson sa...

Hej!

Blev stormförtjust i de mössor som du stickat och insåg att de skulle bli den perfekta julklappen. Undrar därför om du möjligtvis vill dela med dig utav mönstret?

Min mail är:

carlssonemma@live.se

Tack på förhand!
Kram emma.

Amanda sa...

Hej! Jättefina mössor du har stickat :) Min pojkvän vill att jag ska sticka en mössa till honom så jag undrar om du skulle vilja skicka mönstret?

amandaryden91@hotmail.com

MVH Amanda

Anonym sa...

jag skulle gärna villja ha tag i mönstret på de dära mösserna du har på bild. finns de att få tag i? och var? min mail så du kan skicka ifall du har möjlighet :D. neontiger777@live.se bönar å ber snälla söta raraaa :D. *puppy eyes* =^-^=

Anonym sa...

Hej! Jag vet att detta inlägget är 2 år gammalt.. Men jag satt och letade efter mönster till mössor och kom in på din blogg och jag bara älskade mössorna, så jag undrade om du hade lust och ork att skicka mönstret till mig?
nattikarlsson@hotmail.com

Elin sa...

Hej
Samma sak för min del, sitter och tittar på olika mönster på mössor och hittade din sida. Jag skulle jättegärna vilja ha mönstret på sotarmössan jag med. om du har möjlighet får du väldigt gärna skicka det till mig. elingustafsson_89@hotmail.com

Elin sa...

Hej
Samma sak för min del, sitter och tittar på olika mönster på mössor och hittade din sida. Jag skulle jättegärna vilja ha mönstret på sotarmössan jag med. om du har möjlighet får du väldigt gärna skicka det till mig. elingustafsson_89@hotmail.com

Sandran sa...

Sonen tyckte att det här såg ut som en perfekt mössa. Skulle du kunna tänka dig att dela med dig av mönstret? Då skulle både sonen och mamman bli väldigt glada.
Tack på förhand!

Får gärna mailas till: Sandra.steen@gmail.com

Josephine sa...

Jag har samma fråga som kommentarerna ovan, skulle du kunna skicka mönstret till mig? De såg så himla fina ut mössorna! Min mail är korre_123@hotmail.com.

Tack på förhand!