torsdag 15 oktober 2009

Tre skönheter i porslin

4

Hoya Cumingiana

6 7

Nej inte är dom lagda av porslin uten det är blommorna till tre av mina porslinsblommor, Hoya, som blommar just nu. Dom kommer i så många olika färger och fasonger, hoyans blomster, men nog ser dom ut som om dom vore av porslin alla tre.

Nu är jag lika dårlig på växtnamn när det gäller Hoya som när det gäller rosor så dessvärre kan jag inte säga vilken sort det är, det finns ju så ofantligt många.

7 kommentarer:

Turid Holm Flaa sa...

Så herlige. Nå skal jeg kjøpe en porselensplante, de er jo de fineste plantene som finns. Og du har tre ulike sorter. Jeg var ikke klar over at det var så mange ulike. Har trodd at det kun var den du har bilde av øverst.
Ønsker deg en riktig god torsdag. Her er det kaldt, men sola skinner, så nok en fin dag her! Klem fra meg

Hobbygåsa sa...

Hoya holder mer enn nok for meg :-) De er utrolig vakre! Jeg lurer på om jeg må kjøpe en inneplante og ha i vinter, det er jo så koselig med blomster. Men så var det å klare å holde liv i den da :-)

Bestemor Drillo sa...

Å! For en nydelig farge;) Jeg hadde en sånn for lenge siden, men den var helt hvit. Den ser jo ut som den er av fineste porselen;)
Ha en fin dag Mia;))

Mia stickar sa...

Namnet är inte det viktiga utan att de är vackra, och det är dom!

Åsa! sa...

Doftar så underbart och så vackra när dom blommar. Kanske jag skulle kosta på mig en?

Living next to me sa...

så vakre porselens blomster , nesten like vakre som orkideer , de kigner, det er en utfordring hos meg håper du orker ta den.
klem fra F.

Angel.Pearls sa...

Uj vad vackra- du har verkligen ägröna fingrar'! Doftar de starkt? Kram//Eva