fredag 2 oktober 2009

Den sista skörden

DSC00016

I går kväll sprang jag ut och räddade den sista frukten från frosten. Jag blev plötsligt väldig osäker på om päron fryser i frosten eller om det bara är blommorna på trädet på våren som har problemer med det..

DSC00021   DSC00017  

Päron och äpplen blir nog uppätna fort men nu har vi ätit så mycket plommon att jag är osäker på om någon orkar flera..Björnbären blir ivarjefall en paj igen för den var sabla god!!

DSC00067

Men den här får stå kvar ute, jag hade inte hjärta att stjäla maten från alla småfåglar i vinter, men nog hade den varit fin i en vas på vardagsrumsbordet ..

4 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så mye deilig frukt, dette ser så herlig ut! Åh har du pærer i hagen nam, nam. Og du for en nydelig blomst. Som du sier, synd å ta maten fra fuglene - men den hadde vært lekker i en vase inne ja :-)

Turid Holm Flaa sa...

Så store flotte pærer du har fått til eller treet ditt da ;-). Vi har pærer på vårt for første gang siden det ble plantet for 8 år siden. Tror jeg må ta en titt i morgen, for her har vært frost. Men pærene er så utrolig små.

Nydelig bilde av blomsten. Et bilde kan jo være en god erstatter for en blomst i vase.

Ønsker deg en riktig god helg.

Åsa! sa...

Ja nu gäller det att rädda vad som räddas kan!

Bestemor Drillo sa...

Så flink du er som tar hånd om frukt og bær! Tror jeg tar en tur på kaffebesøk!!!! Den paien din er sikkert nydelig ! Klem;)