onsdag 7 juli 2010

Någonting är i varje fall på plats..

nu blir det färskpotatis !! …och det är bara för att gamla far i huset tröttnade på uteblivna leveranser och åkte ut till lagret och hämtade den själv. Den utlovade leveransen tirsdag eller onsdag blev det ju inget av, ett kylskåp stoppar man inte så lätt i  bagageluckan så vi får väl se då, när det kommer..men ärligt talt, det är väl inte kundens problem att dom inte klarar att köra ut varorna!

Idag körde jag förbi en veikro och var tvungen att stoppa för att ‘pudra näsan’. Då såg jag att dagens rätt var kokt potatis, kokta morötter och fiskgratän. Jupp, det blev en middag på mig, tänk då är man uthungrad på kokt mat ;)

4 kommentarer:

Mia stickar sa...

JAg riktigt känner hur du längtar att få allt klart!

Birgitta sa...

Hej vännen! Jag förstår att mannen i huset tröttnade på att inte få mat. Hoppas du får kyl m.m. snart. Förstår inte att de inte kunde ordna utkörning till er. Det ska väl gå vilken dag som helst.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Anonym sa...

http://www.dr.dk/have/raad/planter/lavendel.asp

sjekk her Mia.. tror det var her jeg hentet den:))

Anonym sa...

God morgen du:)

det der med kjølig spiring.. mange av plantene kaster jo frøene først i oktober.. og mange ligger kanskje i dvale til våren mens andre, slik som stokkrosene, spirer allerede før snøen kommer..

de jeg sådde i vår spirte etter 10 dager.. som sagt 1 natt i vann med frøene.. la de så i såjord uten å dekke mer en 1cm ca..og plast over..

holdt de fuktig hele tiden med forstøverflaske.. det kom litt muggel i jorden men den skrapte jeg jeg bare bort..

lykke til!! :))