fredag 7 oktober 2011

En halv miljon GBP!! vad gör man med dom??!!

Ja jösses amanda!! Vilken tur man kan ha!!! Tänk, mitt mailkonto på gmail har vunnit hela 500,000 Brittiska pund!! Tjo ho, jag är ju mångmiljonär!!!! Det är nästan så jag ramlar av pallen när jag kommer hem, trött och j-vlig, från jobbet nu i kväll. Hur mycket är det? Måste väl vara en 4-5 miljoner i varje fall. Bara att svara på mailen då, slå ut håret (som redan flyger runt åt vindens alla håll), sprätta upp en champagneflaska och fira!! Nu ska jag väl i varje fall ha råd att betala bilreparationerna på 10,000.- Nkr, pyttsan, vad är det, småpotatis! Jag kan ju lika gärna köpa mig en ny liten snerten Audi A3 (svart…) och fräsa runt i den i stället.. Inte behöver jag laga middag heller, jag kan ju helt enkelt ringa och beställa hem en trerätters viltmiddag till familjen, har då råd att betala taxiräkningen nu, eller hur? Eller kanske jag skulle gå ut och äta ikväll? Sätta oss på flyget til Rom och njuta en senhösthelg framför Colosseum? Mina bakvakter kan jag säkert betala någon av de två andra tjejerna till att jobba; “-vill du ta min hemmavakt för..låt säga 10,000.- ?? Om dagen?? “ Undrar om någon av dom hade tackat nej til det…

Your E-mail ID won

£ 500,000.00GBP

!!!!

Herre min ge, det är ju så man tappar andan. Tänk, lilla mig, med min lilla mailadresse, vad är det för speciellt med mig? Som bara så där helt ute i det blå vinner en sån stor penningsum, vilken tur jag har!! Får ta en kopp kaffe till och en cigg för att lugna ner mina nerver lite…. detta går ju bara inte an! 
COGRATULATIONS !!!
Ja ha, så nu ska jag bara sända ett svar till han Mr. Bernard Graham och tacka så mycket för den lilla extra bonusen han ger mig, han visste säkert att bilräkningen ligger här och svider…
Men, gör jag det,? Nej, jag sitter här och irriterar mig lite över skrivfel, jag med mina skrivproblemer… men så pass mycket engelska tror jag faktisk jag kan.. Ser ni?? Hur har ni lärt er stava till gratulerar på engelska??
Och, kanske jag också borde irriterara mig över en och annan brandmur som inte hindrade denna från att dyka upp i min postlåda också.. men tänk, tänk om… tänk om det faktiskt är sant!!???
Det är ju ändå tur att man fortfarande har så pass vett kvar att googla lite på nätet.

11 kommentarer:

Mia stickar sa...

Ha ha ha, de r så påhittiga, men tänk om det hade varit sant! :)

Anonym sa...

får 10-15 slike hver dag.. gmail påstår de har brannmurer.. skjønner ikke hvorfor de har opprettet en såkalt nettsøppel-kasse.. burde jo bare slettet de og vi slapp å få de.. hvor henter disse typene forresten adr. våre fra ?? må jo være google selv som har liser liggende åpen for reklame og dritt.. sykt !!

god helg til deg ! dukker det opp en million skal jeg dele med deg ; ))

Mimmi Hek sa...

Du är klok som inte svarade. Det kunde blivit dyrt. Fattar inte att det finns personer som går på det.
Kram

Birgitta sa...

Du är inte ensam om att det dyker upp sådana mail och man ska ju absolut inte svara på dem.
Men det finns nog några som går på det.
Kram Birgitta

Unknown sa...

Du får sånne mailer også? En god latter er det, om ikkje annet =)

LisaMatilda sa...

Det är så mycket skräp som trillar ner från cyberrymden, man är ibland rädd att missa det viktiga... Dit hörde nog tyvärr inte ditt mail. Men det klart - Rom hade ju varit fel...

LisaMatilda sa...

Rom hade ju INTE varit fel, menade jag förstås!!

Lisa sa...

Visst är det härligt att för en stund sätta sprätt på så mycket pengar! Just denna vinst har jag aldrig fått, däremot har jag ärvt en massa miljoner från någon i Sydafrika. Känner ingen där... I sommar har det kommit en del phishing där olika banker vill ha uppdateringar av mina uppgifter. Det är läskigt tycker jag!
Nåväl, kul att se vad du drömmer om. Jag håller med om mycket, men jag skulle ta en annan bil = )
Lördagskramar från skogen

Åsa! sa...

Ja, tänk om...

Önskar dig en fin fortsättning på helgen, med eller utan vinst :)

Unknown sa...

Haha, er det for godt til å være sant så er det som regel det :-)

Vores have sa...

Hejsa.
Jeg har også fået disse lidt irriterende mail.
Jeg har tilføjet mig som følger af din blog.
Ønsker dig en god søndag aften.
Knus Hanne Bente
www.finus.dk