onsdag 5 oktober 2011

FO–färdig kanske men..

… helt ärligt talat så kan jag ju inte repa upp en gång till, då blir det inget kvar av garnet. Sjalen, väl över 2 meter lång, är färdig. Skulle nästan önska att det var två sjalar som hänger här på läväggen men det är det inte..

Jag får väl fästa trådarna och skölja upp den och hänga den på tork. Den värmer ju i varje fall, om inte så framför TV,n. Skulle så gärna börja på något nytt, kul i stället nu. Något som blir till något inte bara såna här skurtrasor av upprepat garn..

Men… så har jag ju det här byltet som ligger också, började åter en gång repa det upp i går kväll. Nu får det bli en vanlig långsjal..

1 rät, 1 avig, 1 rät, 1 avig… jag tror kanske det är det bästa just nu, orkar inte tänka..

3 kommentarer:

Anonym sa...

det ble fint Mia !! herlige farger du har satt sammen !!

rekke opp ? jeg burde fått tittelen Norges ukronede dronning i å rekke opp ! herremin som jeg kan plages noen ganger.. teller feil.. mister masker.. strikker feil.. ja..ja.. noe skal jeg fordrive tiden med : ))

jeg tror du er søkke sliten Mia.. kanskje du skulle gjort noe helt annet enn det du gjør nå ! vi to skulle gått kurs i å lære oss å si nei !

håper du koser deg i sofakroken ! klæm fra mæ

Mimmi Hek sa...

Känner igen det där. Jag har en sjal på gång och repar upp varje varv minst en gång eftersom jag hela tiden kommer fel i mönstret. Det är nog inte meningen att jag ska sticka mönsterstickning.
Men som sagt, jag är väldigt envis precis som du verkar vara.
Kram

... sa...

Stilig sjal i friske farger, Mia :)
Skulle ønske jeg kunne strikke like fint!
Lykke til med sjalet du har begynt på, grønntonene er nydelige.