lördag 8 oktober 2011

Trist uppsummering..

Äsch, nu ser det så där trist och tomt ut på våran terrass igen. Varje vinter har jag planer om att göra något radikalt här, få det lite hemmatrevligt men det blir liksom aldrig. Iår skulle i varje fall golvet målas. Det är inte enkelt när det bara regnar. Antingen så blev det fullt av små vattendroppar på det otorkade golvet eller så var golvet helt prickigt av frö från grannes björk. Jag tyckte faktiskt uppriktigt synd om min man som ivarje fall gjorde ett försök på semestern. Vi får väl ta några lag färg nästa sommar också (och gärna med en lite mörkare sandfärgad ton..)

Tycker faktiskt lite synd på mig själv också. Jag skulle ju ha på ny murputs på trappan på framsidan och hela grundmuren på huset. Kom inte längre än trappan och två väggar. Här har det stoppat. Vädret har verkligen inte varit på vår sida. Bra att veta man inte blir arbetslös nästa år heller..

5 kommentarer:

Lisa sa...

Ha ha ha! Här är det staketet runt trädäcket som inte blev färdigmålat. Först var det för varmt så färgen klibbade, sedan regn och en trött t-kärring. Ert golv ser hur som helst fint ut och visst är det bra att ha något "roligt" kvar till nästa år! = D
Lördagsmys på dig!

Mona sa...

Ja, det här är definitvt den tid på året då man inser hur mycket som sen sist och slutligen blev ogjort! Men som du säger, det är ju bra att ha något att göra nästa säsong också...
Kramar, Mona

Mia stickar sa...

Här är det köket som borde fixat men det blir som aldrig.....

Unknown sa...

Fikk bare malt huset en og en halv gang før eg da =P Så du er nok ikkje den eneste som ikkje fikk gjort alt du hadde lyst til =) Ha en fin søndag!

Anonym sa...

nei, det blir ikke alltid som man tenkte !

jeg ville lagt treplatter her.. slike man kan kjøpe i byggevaren sånne 50 x 50 tror jeg.. trenger jo ikke legge på hele terrassen men kanskje der du har møblene stående..