söndag 30 oktober 2011

Tredje dagen gillt..

Ja då, jag tycker dom är så vackra att jag visar dom här också. Idag har jag faktiskt fått gjort något, ivarje fall känns det sån. Har det med vintertiden och en timme längre dag att göra eller är det för att det är min tredje lediga dag idag? Skönt känns det i varje fall. Många timmar tillbringade i trädgården, frisk luft och ljus. Fick gjort jättemycket och plockade in dom sista rosorna.

Lavendelsocker, helt riktigt. Jag har setat många timmar vid spinnrocken också men jag hann faktiskt baka också. Glaskupan på bordet såg otäckt tom ut. Nu är det kaffebröd igen..

Jag försöker ju bäst jag kan hålla den fylld med något till husets sötsugna tre herrar men den sista muffinsen försvann när jag var på seminar. Hoppas det håller några dagar ut i veckan nu i det minsta.

Ha, först igång blev det fyra råglimpor också. Klappar mig på min onda axel och skryter lite av mig själv. Är det förmiddagens friskluft som sätter sina spår? Men knåda, det var inte bra känner jag, nu värker det igen.. Medans jag stod där började jag tänka i banor surdegsbröd igen, orkar man börja med det igen tro?

Kände det extra gott när jag tillslut fick hängt upp gardinerna på kontoret. Dom har bara legat på skrivbordet två dygn och väntat. Förlorade energin vid mållinjen i fredags tror jag för jag satt precis in dammsugaren i städskåpet också. Snubbla över den varje gång jag gick ut i vardagsrummet..

Varje gång det blir häst och jag hänger upp gardinerna känner jag mig lite stolt faktiskt, tycker mellanverket är riktigt fint och egenhändigt ritad. Ser lite ut som rosor om jag får säga det själv…Men om nu andan skulle ramla över mig igen tror jag att jag ska byta tyget mot något annat, dom passar inte helt in sen jag målade om kontoret i januari… Pust, är det så länge sen? Och jag som skulle ta sovrummet rätt efteråt..

Nej, jag har heller inte tänkt bli interiörarkitekt men skrivbordsplattan har jag inte sett på flera veckor, ha,ha!! Nu väntar spinnrocken på en seans igen, det är ju riktigt kul ju Smilefjes

10 kommentarer:

Anita Tørmoen sa...

Deilig bakst, og dine gardiner er flotte. Imponerende mellomverk.

Emelie sa...

Oj så duktig du varit! Jättesnygg ros :)
Ha det gott! :)

Mimmi Hek sa...

Så mycket du hunnit med. Gillar dina gardiner. Dom är så söta. Du hinner nog med sovrummet sedan. Förstår att det är roligare att sitta vid spinnrocken.
Kram

Hilde sa...

Så produktivt, Mia :) Nydelige roser, kakene så gode ut, og gardinene var skikkelig fine. Imponert over de heklede stripene, så vakkert mønster!!

Lykke til med spinning, nå er jeg spent på garnet :)
Ha en fin ny uke!

Åsa! sa...

Gardinerna är jättefina!
Hoppas nu axeln har förstånd om att bli bra så du kan knåda dina surdegslimpor, det ska lite kraft till för att orka!

Lilli sa...

Det var värst vad du har hunnit med mycket! Det var ju en hel massa. Brödet och kakorna ser läckert ut! Plockade in de sista rosona här i mitten av oktober.

Snäckskalsdalen. sa...

Du är flitig du! Så mycket gott du bakat och gardinerna blev jättefina och allt annat du hunnit med. Snubbla över dammsugare får mig på fall, dammsugare får mig på fall, dom är inget kul!
Agnetakram

Birgitta sa...

Vad duktig du varit och vad ser jag skymta fram under glaskupan. Jag gillar dina blå gardiner med den fina spetsen på.
Jag avskyr bytet med sommar- och normaltid. Blir så trött av det.
Ha det så gott nu,
Kramar Birgitta

Lisa sa...

Vilken energi!Blir du sån av vintertid? Då är det bara att gratulera, jag är precis tvärtom
: (
Spetsarna är jättefina, var stolt! Fast jag fattar inte vad du menar om att gardin erna inte passar? Väggarna ser ju vita ut på bilden, så...
Nej, nu ska jag fortsätta att göra ingenting, eller så ska jag...

Kram, Lisa

Mimmi Hek sa...

En award finns till dej på min blogg. Välkommen att plocka upp den.
Kram