måndag 8 april 2013

Hur sätter man tänderna i något sånt här?

-“Vad ska vi ha till middag?”, sa jag. “- Hamburgare”, sa husets herrar. Sagt och gjort. Bakade hamburgerbröd, stekte hemgjorda pannbiffar och lagade klyftpotatis. Det måste ju ändå vara sundare än gatukökets alternativ. Men jag är inte så säker längre, det fetdroppande resultatet är nog lika väl en kaloribomb. Och, hur tusan sätter man tänderna i något sånt här???

6 kommentarer:

Svalen sa...

Ser godt ut.
Ikke le, jeg bruker kniv og gaffel når jeg spiser Hamburger:)

Lisa sa...

Ha ha haaa! Är man tillräckligt stor i käften så går det nog :))
Ser otroligt smaskigt ut, lite kalorier är inget att fästa sig vid. Måste vara värt det!

Kram, Lisa

Marit Sønstebø sa...

Så flink du er til å lage mat! Jeg er imponert over alt du lager i fra bunnen. Håper du fikk spist den opp!

Marit -Tusenfryd sa...

Ikke godt å si, men jeg sier som Lisa man må være stor i kjeften!
Håper det smakte!

Åshild i bestemors hage sa...

Det så lekkert ut. Kniv og gaffel ville nok jeg brukt.

Uansett så inneholder ikke hjemmelaget mat holdbarhetsmidler og smaksforsterkere. Dessuten akn man velge saltmengde selv. Uansett sunnere.

Anonym sa...

Den ser iallafall godare ut än mina hamburgare!
Miastickar