söndag 27 mars 2011

Ja inte har jag städat i varje fall..

Nu har snart hela veckan gått, den som jag trodde skulle bjuda på massor av fritid. Men jammen, bedrog jag mig inte. Starka bilder det här, en husmors avslöjanden. Tänk att bo på en sån här sopptipp!!

Man kan ju inte direkt kalla sig interiörblogg, men så här ser det alltså ut efter en helg med INTE städning. Garnet köptes igår på Stoff&Stil och eftersom jag trodde jag skulle börja prosjektet direkt blev det liggandes här på golvet. Så var det ju en del sticklingar som skulle pricklas, ja ha, jorden den ligger där. Och så sist men inte minst så tog jag faktiskt fram symaskin!!! Det var ju redan så rotigt, så kanske, kanske det kunde bli något av den väskan jag köpte tyg till i höstas..

Så har jag då börjat. Tidigare sydde jag massor, höll både mig och barnen och hela bekäntskapen med kläder faktiskt. Men när jag skulle sy en ficka med blixtlås som första ficka fick jag problemer. All den tråcklingen, tänkningen, sprättingen och vändning och vridning av blixtlås och foder och ilägg gjorde mig nästan galen!! Tänk att man glömmer så fort. Nu, fyra timmar senare så är fickan på plats, glidlåset gömd bakom svart spets, (kallar den sanitetsgömman ..) Så två fickor utanför där, med två små fickor... Herre gud! Hur många fickor behöver man egentligen?? Plånbok, cigg, 2 mobiler, glasögon, fint med något till pennor också.. Väskan kommer bli helt full av tyg innan den är färdig.. om den blir färdig… imorgon kanske... nu håller det för idag.

10 kommentarer:

Anonym sa...

jammen du fikk det til iallefall !! jeg kjøpte en symaskin på tilbud i sommer.. skulle lappe noen jeans men, jeg har ikke pakket den ut enda.. og buksene.. ja de forsvant til Fretex..

hva skal det bli av garnet da ??

god kveld:) klæm

Mimmi Hek sa...

Jag är säker på att städningen inte springer från dej. Klart det blir rörigt runt omkring när kreativiteten blomstrar. Hurra för kreativitet!

Birgitta sa...

Du gjorde som jag skriv sist, hoppade över städningen. Klok tös.
Jag tycker det ser ut som om kreativiteten frodas hos dej.
Ha det så gott.
Kramisar Birgitta

... sa...

Rydde/vaske gjør man best når man har lyst! Og så er det da koselig med et hus der man ser at det bor noen!
(Her er også fullt av potter og jord, stabler av bøker, garnposer osv. Til og med saftkokeren stående fremme i stua (den skal jo brukes snart)...)


Så fin veske du lager, Mia. Imponerende fint sydd med alle lommene!! Og så fint med blondekanten.

Uttan sa...

Det jobbiga med att låta bli att städa är att det inte blir städat...hmm.....

Den väskan väntar Jag med spänning på att få se klar.Ser ut att bli jätte fin med "fiffiga" fickor.
Nu ska Jag jaga Vårtecken...inte lätt.

Kram!

elle-melle sa...

Vasking og rydding tar man når det behøvs og man har kropp og hode til det. Just nå var det ikke det som var viktig og da gjør man rett i å hoppe elegant over det:)
Så lenge det ikke er helsefarlig å bo i huset sitt er det greit nok at ikke alt ligger på plass og når rotet faller en vondt i øynene så rydder man!

Veska di ser så spennende ut og lommer får man ikke nok av. Det er greit å ha lommer å putte ting og tang i - som ellers ville ligge å rote et eller annet sted :D)

Rät&Avig sa...

Jag skulle inte kalla det stökigt...
Kalla det "kreativt kaos" istället så låter det genast bättre!
Jag har för övrigt gett mig själv stickförbud idag för att ta itu med dammråttorna som börjat anfalla i stora hopar, samt med tvättstugan som drabbats av ett virus som gör att tvätten förökar sig våldsamt!
Allvarliga saker...
/Ann-Britt

Mia stickar sa...

Tror att många drog en suck av lättnad när de såg bilderna med tanken: Sådär ser det ju ut hos mig också! :) Oj så avanserad väska du syr, den blir nog helfin!

Anita Tørmoen sa...

Godt og se at andre også har det slik:) Jeg tenker best i litt rot:))

Lisa sa...

Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete (ursäkta, men det ska vara så). Jag håller med andra om att stök = kreativitet! Det går inte att skapa om det inte finns material =) Skönt också att se att andra har det så, här är det riktigt pinsamt just nu. Jag MÅSTE städa dock, för maken kommer hem på torsdag. han har lite mindre förståelse för sådant stök!
God kväll!