lördag 12 mars 2011

Livet går sin gång..

Livet går vidare, våra två guldfiskar simmar vidare. Ja för nu får dom plats, det hade dom ju nästan inte innan, det lilla aquariumet vi köpte och stuvade ner dom i efter en sommar ute i dammen blev helt enkelt för litet.

Men så himla missförnöjda som dom kanske ser ut tror jag inte dom är. 54 liter ger ju i varje fall lite plats till en daglig träningstur. Men nog borde jag väl ha något bakom eller?

Idag kom det lite blommor in i köket. Jag behöver något trevligt att se på. Först kom denna vackra löparen i posten ( jättefin, tack Smilefjes ) så då passade det bra med en liten kruka engelsk pelargon efter en körtur till bilverkstan idag, åter en gång många, många tusenlappar fattigare, den här gången var det bromsklossar och service. Att ha en liten bil är verkligen det bästa sättet att säkra sig en notorisk tom plånbok!

8 kommentarer:

Mimmi Hek sa...

Jag tror dina fiskar trivs i sitt lilla hem. Jag gillar också engelsk pelargon.
Ha en skön lördagkväll.

Mia stickar sa...

Engleska pelargoner är fantastiska!

Lisa sa...

Jag älskar engelska pelargoner! De sprider mycket mer glädje än bilar! Min lilla skrutt var billig i inköp, men har kostat en del sedan dess... Att köpa pelargoner är definitivt en bättre affär! Dem kan man dessutom alltid ta sticklingar av, det går mycket dåligt att göra från en bil ;)
Mysig lördag önskar jag dig!

Åsa! sa...

Bilar är vidriga sparbössor. Man lägger i pengar, men det går aldrig att få ut dom igen!

Nanne sa...

Pellargoniaen var vakker, så fin farge..... og bilen, nå kan du hvertfall trille trykt ned bakkene igjen.

Unknown sa...

Krøll sammen en sort bossekk, strekk den ut igjen, klipp til og fest på baksiden av akvariet. Fin og billig bakgrunn som fremhever fiskene =) Brukte det på mine akvarier, da eg hadde det.

Birgitta sa...

Hej! Dina guldfiskar ser ut att trivas. Så fint du fått på köksbordet! Roligt att du tyckte om löparen.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Lilla My sa...

Söta fiskar är det guldfiskar? fin färg på dom i alla fall och jag tror också att dom trivs i sitt nya hem.
Vacker löpare du fått på posten och pelargonen var inte fy skam den heller borde testa igen om jag klarar en engelspelargon jag tycker dom bara dör för mig.
Ha en skön söndag
Lotta