onsdag 23 januari 2013

Kompledigt idag..

Två månader med mycket jobb gör att jag har en god del kompledigt som jag måste ta. Vad gör man med den tiden? Om man tar fredagar så städar man ju hela dagen, därför bestämde jag mig för onsdag.. Och vilken lat onsdag jag har haft. Ända gången utanför dörren var bara för en tur till apoteket ïnnan det stängde. Restan av dagen – min!!

Sova länge är ju det bästa, vaknade halv sju och drog bara täcket bättre runt mig, det är ju svinkallt ute nu. Sån elvatiden passade bättre för morgonkaffet. Läsa lite, mer kaffe, sticka lite, kaffe, spinna lite, kaffe…. vattna krukor, plocka lite, svara i telefon..

.. lite tråkigt kanske, någon jag trodde skulle söka ett jobb på min arbetsplats hade ombestämt sig. Vore jag i mera stressat humör hade jag kanske tänkt det var mitt fel, att hon inte vill jobba med mig, men idag är jag svkopplad och förstår att det inte är därför..

Ja, idag är jag så lugn att när jag stickar vidare på koftan beslutade mig för att jag vill ha såna fina påhäng, markörer till stickningen. Var hittar jag såna? Små, gröna grodor som ler mot mig måste ju vara perfekt.. kanske det blir en dag till det också, än så länge får det duga med gem..

4 kommentarer:

Meta sa...

Hej gumman !
Vad skönt att du har tagit det lugnt idag. Det är så man gör när man är ledig. Koftan blir fin , eller det är nog ingen kofta. En liten skön sak att ha över axlarna när det är så svinkallt. -20 det låter väl skönt.
Kram på dig
Mamma

Hilde sa...

Høres ut som en fin og avslappende dag :)
Koften ser ut til å bli flott!!

Svalen sa...

Deilig å ha slike dager av og til:)
Nydelig garn og skjønne farger i koften.

Kjenner meg godt igjen i ditt forrige
innlegg, selv om en har ull for flere år, må en bare ha litt til:))

Mange takk for hilsen og link til slija-devine.

Spinneting sa...

Kjempefin kofte! Den ser ut til å bli nydelig, gler meg til å sjå utviklinga!