tisdag 27 april 2010

Bil = utgifter..

1

Jag behöver något att glädja mig över idag, som små vårgula solar till exempel. Min lilla bil är trasig, har ont i magen, och bildoktorn ska ha 10 000,- !! ( tänk så mycket annat kul man kunde ha gjort ..) för att reparation, suck.. En veckas rekonvalesens gör inte saken bättre…

10 kommentarer:

Birgitta sa...

Bilen måste vara allvarligt sjuk eftersom sjukhusräkningen blir så hög, men det inkluderar väl säng och mat också!!! Tänk vad garn du kunde köpt istället.
Du får titta på den gula blomman och försöka glädjas över våren.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Turid Holm Flaa sa...

Ja det hørtes ikke så bra ut, men det er vel litt sånn med biler at en må bare ta utgifter med i den pakka det er å ha bil. Flott og oppmuntrende bilde. Til å bli gla av :-)

LisaMatilda sa...

Min har också precis varit på service - räkningen har inte kommit ännu...
Men bil är nödvändigt, när man bor långt ifrån det mesta!
Ha en skön dag!

Ingela sa...

Hemskt då man får sådana översaftiga räkningar! Det hjälper knappt att tänka att det är något man måste ha för att inte vara låst där man är. Men en fungerande bil kan samtidigt vara en bit av frihet!!! Så hoppas du kommer på hur du ska kunna fördela om dina utgifter!!! Kram Ingela

Du ett äldre par i släkten berättade så sent som igår att de fått en elräkning på 2 månader som slutade på 20.000 kronor och det för att en knapp var felinställd. Inget att göra åt efterpå mer än att betala...

Kajsa sa...

Vilken härligt solgul blomma! Men inte kul med bilen - man skulle ha blivit bilmekaniker... Kul idé med saccosäck av jeanstyg, men hur många par jeans gick det inte åt till den?

Anonym sa...

nei, og nei så leit!! ja man får mye blomster og garn for den summen!!!

lucky me.. jeg har ikke bil.. er knakende lei av veiavgifter og forsikringer og dyr bensin.. jeg går eller tar buss:)

Lilli sa...

Så tråkigt med bilen och den höga räkningen! Bilen är bra att ha många gånger, men jobbigt när den inte funkar som den ska. Hoppas att du snart blir glad igen :)

Mia stickar sa...

Det borde vara gratis friska och sunda bilar till folket! Själv har jag bilen utlånad och har väldans problem att ta mig någonstans!

Åsa! sa...

Fy bubblan, bilar är märkliga sparbössor, man kan stoppa i hur mycket pengar som helst, men man får aldrig ut dom igen!

Unknown sa...

Stackare, vissa dagar vill man inte lämna sängen.
Lite plåster på såren, du har någonting att hämta på min blogg.
Det är visserligen skrivet i påskas men publicerat först nu.