torsdag 29 april 2010

Något av det sötaste jag vet..

 Hoya Serpens  

.. är när Hoya Serpens blomstrar. Även om den först bara kom med två stackars blommor.

Hoya Serpens

Men se, ganska fort kommer det flera knoppar som öppnar sig i större och större klasar.. Den fantastiska grönfärgen som både knopparna och blommorna bjuder på,.. se hur den teddybjörns mjuka, luddiga kronbladen väcklar sig ut, innehållet alldeles för stort för fodralet..

Hoya Serpens

Pälsklädda skönheter som ska kämpa om min uppmärksamhet, försöker hålla mig inomhus, nu som jag egentligen bara vill ut :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

jeg slutter nok aldri å forundre meg over disse plantene.. de er så nydelige!!

men denne har så små blader.. jeg tenker alltid at de har store gummiaktige blad..

hver gang jeg er i blomsterbutikker kikker jeg etter disse.. har kun sett en med brokete blader.. men den så helt forpjusket ut så jeg lot den stå..

en dag skal jeg nok finne en slik som mamma hadde :))

kos deg med vidunderet :))

Tigris Predikantan sa...

Ja, visst är den fin!
:)

Turid Holm Flaa sa...

De er bare så vakre. Nydelige bilder. Jeg har jo kjøpt meg en hoya etter inspirasjon fra deg. Men her er det ikke kommet noen knopper. Lurer på om hva jeg gjør feil. Kanskje vente litt til.

Ønsker deg en riktig god start på helga.

Gela sa...

Vilka fina blommor den har. Har nog ej lika gröna fingrar som du för mina blommar ej så ofta. Hoppas du får en fin helg/Gela

Marita sa...

de er skjønne! Man blir liksom litt betatt av dem, synes jeg.

Lilli sa...

Verkligen fina, vackra blommor! Förunderligt :)
Ha en skön helg!

Hobbygåsa sa...

De er utrolig søte! Det ser ut som om du har en skikkelig samling av Hoya-varianter :-)

Mia stickar sa...

Vilka underbara blommor och vad du är fantastisk på att fotografera!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Nydelig!!!

Mimmi Hek sa...

Fantastiska blommor och duktig fotograf!

Anonym sa...

tusen takk Mia ♥ jeg ble utrolig glad for din kommentar.. som alltid!!! du er en av de som legger igjen hilsen uansett hvor dumt det jeg skriver måtte være:))

jeg lærer mye av deg skjønner du.. vel, ikke strikking da:)) der sitter jeg bare å sukker :)) men om blomster.. og hage generelt får jeg med meg mye..

Du kan tro jeg har noen jo-jo dager jeg også! og tenåringer skulle ikke vært lovlig :)) min datter sier selv at barn skulle vært fostret i reagens og sluppet løs når de er 20.. det er dager jeg er enig med henne :)) men det kan jeg jo ikke si høyt :))

Det er lov å skrive at man ikke har det så godt.. jeg er en person som ikke tier still.. jeg må ha det ut ellers revner jeg.. bloggen er blitt min klagemur.. på godt og vondt.. kanskje noen blir lei av lese.. men da får de la være..

unplugged :)) betyr bare.. ingen sensur! nå skriver jeg det jeg har på hjertet uten å behøve å føle at jeg skal si unnskyld til noen.. det er min blogg.. min 'penn' og jeg styrer den!

God kveld til deg og dine.. klem fra mæ

Jorunn Pedersen sa...

Så nydelige de er!