tisdag 13 april 2010

Vårslapp ..

  Jeg har fått den här trevliga utmärkelsen av ‘ Living next to me.’, jättekul, tack Frida :) Det är alltid kul när man blir tänkt på och värmer lika mycket varje gång. Till utmärkelsen ligger ett krav att man ska berätta sju saker om sig själv. Nu vet jag inte helt vad mer jag ska berätta, annat än att vårsolen har kommit och den gör mig faktiskt trött på kvällen, undrar om jag inte håller på att bli förgiftad av D-vitaminer. Jag har ju hört att dom är fettlösliga ;) lagrar sig i fettet alltså och att vi får dom från solen.. Solen njuter jag nu, trädgårdsfantast som jag är. Därför börjar jag ju nästan känna paniken komma över mig när jag tänker på allt handarbete jag skulle vilja ha färdigt innan jag ‘flyttar ut’. Nåja, det kan fortfarande komma snö, och regniga dagar blir det säkert den här sommaren också.. Borde väl också ha skickat den här vidare till sju bloggar, men just nu väntar sländan och en aldrig så liten såpopera på Tv.. så var så god, du förtjänar en pokal du också :)DSC_0047 

Nej, det här är inte mina skrynkliga trädgårdshänder men det kunde det gott ha varit, om inte allt för länge så är det väl så här dom ser ut..

11 kommentarer:

Kajsa sa...

Visst längtar man ut i trädgården nu. Som du såg är vår delvis förstörd pga utbyggnaden men desto roligare att få fixa till den sedan! Ja, gjutformarna har jag köpt på Panduro också, förutom fiskarna som jag tror är en isform från IKEA.

Birgitta sa...

Hej! Vi har haft en solig dag igen och det tar på snön nu. Jag kan dock inte stänga igen om vävstugan för jag har mycket kvar att väva innan sommarern. Och nu har vi tapetserat i två dagar och i morron åker vi till IKEA och köper garderober och ve och fasa sedan ska de monteras ihop också. Evighetsjobb. Så gardinväven står still nu.
Önskar dej en skön onsdag.
Kram Birgitta

promenader på landet sa...

Visst är det härliga soliga dagar nu, bara att njuta!! Må så gott vännen! Kram Maria

Filimarans Funderingar sa...

Vad är det för något på bilden??????.
Du är så värd en pokal för allt som du gör och hinner.

Nanne sa...

Jeg håper våren fortsetter slik den har begynt, det gir løfter om mange gode dager fremover. Vi må nyte dem så godt vi kan.......

Bestemor Drillo sa...

Ja nå kommer vårslappheten og da er det viktig med sol og hagearbeid for det setter sansene i sving!! Nyt dagen;) Klem fra bestemor!!

Lilli sa...

Det är ljuvligt med våren och det är mycket man vill hinna med. Men när du sedan grejar i trädgården, så kan du ju ta en paus och sitta i en skön trädgårdsstol och sticka (eller virka eller annat...)!! Det ena behöver inte utesluta det andra :) Vilken bild du har hittat...??!! Sticka lugnt och stressa inte.

Mia stickar sa...

Här fattas det mycke än innan det går påta i trädgården men jag längtar!

Åsa sa...

Det som ett annat liv startar när det blir lite behagligare utomhusklimat. Underbart, det är vad det är!

Tigris Predikantan sa...

Livet efter vintern är ett annat liv!
:)

Birgitta sa...

Hej! Jodå närmaste IKEA är Bergvik och dit har vi 12 mil - lika långt som till Oslo. Det är en heldagstur att göra och så trött man blir av att gå där.
Gardinerna jag väver är inte till mej utan på beställning. Hinner aldrig väva något till mej.
Men du bor ju söder om mej och inga blommor hos dej än.
Önskar dej en skön helg.
Kram Birgitta