torsdag 26 juli 2012

Badrummet och hallen

Så här ser hallen ut nu. Med panel i taket och på väggarna, och nya litser runt om. K. har satt upp allt det elektriska, jag har till och med fått stickkontakter här ute, det har jag ju aldrig haft innan. Bättre, och lättare, att sätta in några nu, sa han, än om ett halvår när du kommer på att du måste ha det… En verkligen klok son har jag ..
Badrummet (som nu mera är bara en toalett..) har spottar i taket och hel fyra !! Stick kontakter (samma kommentar gäller här..) Idag har snickaren fått upp listerna här också. Nu väntar jag bara på att rörläggaren ska få in handfatet och badrumsmöblerna. Vi måste ha spegel också, den har vi inte helt bestämt ännu, vi vill gärna se alltsammans på plats först.
Fönstret ja, inte snack om det, när det kommer (beställning nr 2!) anar jag inte. H.P kommer tillbaka då och byter. Dessutom har han lovat att han ska fixa en hylla tvärs över fönstret på trekvarts höjd, supert, då får jag in en krukväxt också. Nu som det är avtalat kan jag beställa mina lamellar som jag ska ha här, sen så…. om en månad, kanske, är allt färdigt.
Även om jag nu lyckades övertala till panel i hallen så har jag några timmar med målarpenseln framför mig. Det får bli i höst, eller….

3 kommentarer:

Hilde sa...

Så fint det ble i gangen, og badet ser ut til å bli skikkelig stilg :)

Åshild sa...

Selv om det står litt igjen så må det være deilig å ha kommet så langt.

Meta sa...

Hej gumman !
Vad fint det blev i hallen och vilken härlig och ljus toa ni får. Den ser mycket större ut nu. Han är för duktig den där sonen ni har. Han får nog komma till mormor och greja lite också när han får tid.
Kram mor i busken