måndag 30 juli 2012

Bompelibom, pompom, pompom..mmmmm…

Se, noe så vackert! Idag har jag fått ett handfat och badrumsskåp. Nu ska bara silikonet torka så kan jag flytta in. Jo visst, vi väntar fortfarande på fönstret och det fattas en spegel och några lampor bredvid men badrummet är så pass färdigt att vi kan börja använda det igen. Bara att hänga ett skynke framför fönstret så inte alla i granskapet ser oss dra ner brallorna..
Sen är det gamla vanor som jag måste göra något med. Vanor och vanor, men jag kan ju inte kalla det för badrum längre. Vad är ett badrum? Vi kan ju inte bada längre, badkaret har vi jo slängt ut. Nere har vi dusch på badrummet, då borde det väl heta duschrum. Men här alltså, det här är väl en toalett, tjotta, dass eller WC…  hm, många tankar man kan ha, men nu måste jag ändra vanorna i varje fall och sluta kalla det här för badet (badrum) antar jag..

2 kommentarer:

Meta sa...

Hej gumman !
o, vad fint det blev på "toan". Det ser så stort ut. SNYGGT!!!!!!!!
Kramis mor i busken

Lisa sa...

Vilket läckert handfat! Vilken läcker TOA (fniss) ni får! Vitt är verkligen fräscht. DÄr kommer du att sitta och mysa. Lite värmeljus som sprider skuggor och blänker i kaklet. Aaahhh...
Skynke? Ska ni missunna grannarna ett sådant nöje? Eller förresten, sätt upp något som visar bara liiite. Man får jäklas ibland ;-)

Kram, Lisa