torsdag 12 januari 2012

Mjukt och mysigt

Ja ha, igår kväll satt jag och tänkte på sonen som åkt och rensade skit ut av ullen som låg på badrumsgolvet. Tacksam för små avbrott av telefon och en äldre son som var  i behov för lite omsorg.. men att han är sjuk är jag självklart inte tacksam för..

Nu är i varje fall alla plockade isär, hm, kan kanske inte kalla det lockar direkt längre efter att dom blev helt sammanfiltade, Törs nog inte helt berätta hur många timmar det tog.. det är ju av misstagen man lär sig.

I morse när jag skulle till jobbet var det ett rent nöje att stoppa handen under,.. fluffa, mulla, gosa lite med högen,.. vända in lite luft. Och nu känns det nästan torrt, eller det känns faktiskt torrt, men det är kanske bäst att vänta till imorgon så jag är helt säker. Rocken är i varje fall full men annan ull och står inte bortglömd..

4 kommentarer:

Guri sa...

Så fint dette ser ut! Skjønner at du klør i fingrene etter å starte spinningen!!
Jeg prøvde å søke på nett for å finne ut hvor jeg kunne kjøpe håndtegn, men kom bare på sider med tegnspråk osv... :( Vet du hvor jeg kan få kjøpt en? Det ser jo innmari vanskelig ut,men noe må jeg vel klare å lese meg til?
Håper du får en fin kveld, og ikke savner gutten din alt for mye :) Klem :)

Ullsmeden sa...

Så fin ulla ble. Og om den filtet litt kan du trøste deg med at crossbredulla ikke filter så lett når den vaskes. Spælull filter veldig fort.

(Og Guri, du mener kanskje håndtein (ikke tegn) Det burde du finne på nettet. Iallefall har de det på Spinnvilt.)

Åsa! sa...

Så gosigt det ser ut! Hoppas sonen snart kryar på sig.

Ann-Sofie sa...

Nu ser det helt annorlunda ut. Först ville man ju inte precis stoppa händerna i det, men nu...