söndag 15 januari 2012

Koftan är gott på väg nedöver

Det händer sig att jag orkar sticka lite framför TV,n på kvällen men inte går det fort. Likaväl tycker jag att koftan växer, igår började jag på den ena armen..

Mitt största dilemma just nu är det bruna garnet från bålen som är på väg att ta slut. Jag är inte helt säker på om jag vill ha det blåaktiga garnet i koftan, det samma gäller väl för det gråblå..

Det samma gäller väl i och för sig ärmarna också. Den som jag börjat med har jag stickat med allt av det bruna som var, nu är det bara blåblandat kvar. Men eftersom den här ullen är spunnen så tunn och jag är osäker på om jag klarar det igen så blir det nog lika väl blått nederst, passar väl kanske fint till jeans?

Men så har jag ju den här härvan på lager också, kanske jag först borde använda den innan jag går över på det blå? Inte konstigt att det tar tid ibland, svårt att bestämma sig.. Men garnerna passar oansett så mycket bättre till slätstickning än mönsterstick.

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Så fin din kofta blir. Har du nog med brunt garn så kör det hela vägen ut. Hade kanske varit fint om ränderna överst på koftan kommit igen nederst på ärmarna. En idé, take it or leave it.
Kram

Anonym sa...

det går da fremover : ) jeg har ikke tatt etter pinner elelr garn siden lenge før jul.. er så tom for energi at jeg vurderer et spa opphold : )

ha en fin dag i sør.. klæm fra mæ