söndag 22 januari 2012

Dagens träningspass är genomfört

Sista dygnet har det snöat. Vi hade ju en del snö innan också men nu har det lavat ner i massevis. Idag har det blivit ett träningspass i 2 timmar, ryggen kommer göra ont i morgon.. och det var tredje passet det sista dygnet. Skönt att sätta fart på magfläsket lite, vem behöver en träningsstudio när man bor på Konnerud?

Igår kväll belönade jag och sonen oss med en middag ute efter 1 timmes snöskottning av garagenedfarten, ja, vi blev ju tvungna om vi skulle få ut bilen. Han skulle oansett skjutsas på en fest. Gissar jag brände av både den krämiga fisksoppan och Stifandogrytan efteråt..

Med tanke på att jag är tvungen att skotta mig hela vägen runt huset också, både till värmepumpen, frösådden, fågelmataren som jag ser genom köksfönstret och hela vägen till komposten där jag fortfarande tömmer kaffesumpen, så har jag nog bränt av några av kalorierna som jag fick i mig under fredagens ost och vinkväll tillsammans med två otroligt härliga damer, tack Nanne för inbjudan.

Så, eftersom jag tvättat redan och vattnat min frösådd som jag satt ut i boden igår, tänker jag unna mig några timmar med ullen igen idag, så det så. Nu har jag verkligen förtjänat det tycker jag.

Men bara för ha sagt det, nu håller det med snö, jag har ingen lust på ännu en vinter med över metern. Men, det ser ut som det kommer hända iår också..  så nu går jag och kammar lite ull istället och myser i soffan.

6 kommentarer:

Lisa sa...

Fasors öde vad snö ni har fått! Här har det kommit ett par cm blötsnö i natt/morgon och det räcker för mig! Du har verkligen gjort dig förtjänt av vila och söndagsmys!

Värmande kramar, Lisa

Mimmi sa...

Vad mycket snö ni har! Du har gjort dig förtjänt av både god mat och trivselsysselsättning.
Kram

Anita Tørmoen sa...

Det var jammen mye snø! Her har vi nok kun 20 cm.

Mia stickar sa...

Mycke snö har vi och en välsignad traktor som skottar bort den!

Anonym sa...

jøss ! her har vi kanskje 10 cm..

ha en fin dag : )

Ann-Sofie sa...

Det var maffigt det. Så härligt och vackert det är med all snö - och nyttigt!