fredag 6 januari 2012

Spinnerens Hjem Lotteri!

På forumet Spinners Home är det ett lotteri nu, jag tänkte jag skulle delta. Allt man behöver göra är att svara på några frågor;
1.  Skriv på bloggen din:
  • Hva har du lært om fiber/spinning/bruk av ditt håndspunnet garn i det siste året?  Hva har du prøvd nytt?  Hvordan har du presset deg selv ut fra din "comfort zone" til nye utfordringer?  (Om du er helt fersk til spinning regner jeg med at alt ligger utenfor din comfort zone.   ;) )  Eller, hva har du funnet ER din comfort zone?  ("Comfort zone" betyr at noe er så behagelig at den har ikke noe utfordring; man kunne nesten gjøre det uten å tenke.  Det betyr ikke at det er kjedelig, men heller at du har mestret det og at du kan "falle tilbake" på det for å slappe av og fortsatt vite at produkten kommer til å bli det du ville.)
Nu är jag så pass ny spinnerska att jag fortfarande inte upplever något som ‘comfort zone’ men vanlig ull i tvåtråds är väl det som fungerar bäst, kedjetvinning också faktiskt. Jag började med slända men fick förra hösten köpt en begagnad rock av en bloggerska i Sverige som jag långsamt börjar begripa mig mer och mer på.
  • Har du funnet at du spesielt likte noen fiber/redskaper eller ikke likte noe?  Hvorfor eller hvordan?
Jag har precis börjat kamma och karda ull. Det tycker jag är jättekul även om den kardade ullen bjuder på en del svårigheter nu i början och handkardor känns lite tungt för mina axlar men dom duger som en start. En kardemaskin är en dröm som jag hoppas en gång kan gå i uppfyllelse.
  • Hva har du fortsatt lyst å lære eller der det noe du er nysjerrig om?  (Fiber, teknikker, metoder, redskaper)
Allt, jag vill lära allt! Jag tycker fortfarande att jag inte kan någonting och när jag försöker läsa mig till kunnskap förstår jag inte helt begreppen som används. Som självlärd blir det en god del pröva och fela.
  • Hva er det du er mest stolt av i spinning/bruk av ditt håndspunnet garn i det siste året?  (skulle elske å se bilder her!)
  • Tenk litt om hva du ville ha om du vinne:  en håndtein eller fiber?  Om fiber, tenk tilbake til de forrige spørsmålene:  noe spesielt du har lyst for?  Om du virkelig har lyst for en liten redskap kan du si det også om prisklassen er omtrent det til en håndtein eller fiber.  (Det ville si, ikke en rokk.   ;) )
BFL fibrer hade varit kul, dom har jag inte provat men det står omnämnt överallt, så det hade varit kul
2.  Legg et svar (med link til bloggen din) i denne tråden som sier at du har svarte på bloggen din.
3.  Fristen er midnatt på lørdag, 7. januar!

3 kommentarer:

Mimmi sa...

Kan tyvärr inte delta då spinneri är rena grekiskan för mej. Kanske jag får tid över att lära mej nån gång.
Kram

Åsa! sa...

Lycka till i lotteriet Mia!

Rhonna sa...

Mia, det er fascinerende å høre at kjedetvinning ligger i din comfort zone! :-) Det sier noe om deg--og jeg er litt spent å se hvordan spinningen din utvikle i 2012. De grønne hespene har du alle rett å være stolt over! :-)