lördag 7 januari 2012

Kofta på gång och gem..

Ett fotoförsök ute i snön. Nu ser jag ivarje fall att det sista bruna garnet är lätt melerat, det är inte så lätt att se inne i halvmörker..

Eftersom jag inte äger stickmarkörer ännu, ja för det ska jag skaffa mig!, så har jag använt några stora gem i stället. Som gammal. envis kvinna har jag vägrat tro på hur bra det fungerar med såna, men nu är jag övertygad, det är så mycket lättare att hålla reda på fällningar och utökningar med såna markörer, nu är jag såld, måste ha några vackra.

Oansett, långsamt flyttar den ena tröjans garn över till den nya koftan, hoppas nu innerligt att jag blir nöjd. Och ja, det snöar ute, nu har det kommit så pass mycket att mannen varit ute på skidorna idag. Själv ska jag ut och skotta min väg runt huset..

7 kommentarer:

Hilde sa...

Det ser kjempefint ut!! Nydelig fargespill i garnet.

Maskemarkører har jeg sett bilder av, og mange av dem er skikkelig fine. Jeg bruker store sikkerhetsnåler... Bindersene ser jo ut til å fungere bra. Stilig med stripete binders, det har jeg ikke sett før :)

Fortsatt god helg, Mia :)

Ann-Sofie sa...

Garnet är underbart vackert iallafall.

Lisa sa...

Det där blir jättebra! Tänk, att en öltunna kan förvandlas till en vacker kofta, hihi blink blink.
Ser läskigt ut med snö. Jag gissar att maken hade roligare än dig. Hoppas att ni inte får så mycket snö och att den försvinner fort! Här regnar det och det ska visst bli minusgrader på natten till måndag. Jättekul, NOT! Då blir det Bambi på väg till jibbet = (

Kramiz, Lisa

Mia stickar sa...

Vilket fint garn! Använder mig av garnöglor som stickmarkörer, helt ovärderligt!

Bente`s Hobbyrom sa...

Så lekkert garn :O) Og jeg tenker du blir fornøyd med koften ja . Det er klart du må ha maskemarkører , det gjør at vi slipper å tenke så masse og bare kan suse ivei med strikketøyet :O) Klem fra Bente :)

Anonym sa...

ser nydelig ut det mønstret du strikker ! likte de brune fargene..

markører lager du enkelt selv.. gå i hobbybutikk og kjøp perler, elastisk tråd, ringer eller smykkelås.. bare husk at de skal være vid så du kan bruke de på tykke pinner.. det glemte jeg : ))

ha en fin søndag.. og Godt Nytt År : ) klæm fra mæ

Mimmi Hek sa...

Tänk den som fick köra skidor eller skotta snö! Njut för oss också.
Kram