tisdag 7 september 2010

Jo, jag gillar att städa, faktiskt… men..

.. bara om jag har tid och överskott av energi! Och det inte är sommar och jag har flyttat ut i trädgården.. Men nu skäms jag faktiskt, men det är väl inte helt mitt fel heller då, tycker i varje fall inte jag..

Jag kan väl ändå inte rå för att min som slog emot något slemmigt, rörligt när han igår kväll skulle flytta datamusen, att det var en sån här äckel snigel som ålade sig runt på hans skrivbord på jakt efter chokladen, nu är ju Daim gott, så jag kan gott förstå den här lilla krabaten, men… varning, så här års är det inte bara möss som flyttar in! Till mitt försvar – rummet ligger i bottenvåningen och vem klättrer inte en meter för att få godis, du att lämna fönstren, öppna säger nu jag alltså..

7 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Där går min gräns: de är äckliga ... hellre små söta mös! *ler*

Mia stickar sa...

Här uppe i norr har vi bara småsniglar, såna där stora rackare klarar inte kölden här, vilken tur"

Ingela sa...

Visst är det överskattat... det här med att städa. Ja, de flesta gillar säkert att ha det gjort men tänk om det hade räckt att dra ett djupt andetag och sedan städa med en lika lång som snabb utblåsning.

Hur snigeln kommit in hos dig... för mig är det en gåta. Kanske har den med god tid på sig osedd sniglat sig in genom finentrén. Den är nog sugen ja rent utav hungrig och letar kvarglömda smulor.

Idag är jag ledig den tiden tänker jag då inte använda vidar stor del till städning... speciellt inte som jag redan nu ser hur solen är i antågande.

Tack för att du fick igång cellerna så här direkt på morgonen ;-D

Har jag förresten sagt att jag gillar din "head"?

Anonym sa...

å fy flate!!! trodde ikke de tålte inneklimaet.. de trenger jo fukt ???

blir lettere hysterisk her.. din blogg oppdaterer ikke hos meg.. nå ser jeg er gardininnlegg under her som jeg har mistet ;(( må lese !

klem.. vi høres

Åsa! sa...

Gisses, en snigel av alla djur!

Tigris Predikantan sa...

Sv: det gäller att lära de (barnen) när de är små och sedan ... är de fast!
:)
Gott blev det!

Tigris Predikantan sa...

Sv: maskarna smakade underbart! *ler* Nu har jag en hel del på tork.
:)